MENÜ

Honlap neve
Szlogen kell ide.

One Direction:

2010-ben Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson valamennyien külön indultak a The X Factor hetedik szériájában, de nem jutottak be a "Fiúk" kategóriába. Nicole Scherzinger javaslatára egy együttest alkottak belőlük, így folytathatták a versenyt.Simon Cowell csapataként egyészen a harmadik helyig jutottak.A nevük Harry Styles ötlete volt.

Harry Styles (Harold Edward Styles):

1994. február 1.-én született Cheshireben.Szeme zöld, haja barna és 178 cm magas.Harrynek van egy nővére, Gemma Styles.Harry már gyerekkorában is imádott énekelni, mindig is érdekelte. Kedvenc színe: narancs.Van egy hörcsöge, akit „Hörcsögnek” nevezett el.Imádja göndör haját és hogy a lányok erről ismerik meg őt. Az One Direction legfiatalabb tagja.

Zayn Malik (Zain Jawadd Malik):

1993. január 12.-én született Bradfordban.Barna hajú, barna szemű, 175 cm magas.Félig angol, félig pakisztáni.3 nővére van: Doniya, Waliyha és Safaa.Hiperaktív gyerek volt. Nemszeretett iskolába járni.Hiú. Imádja a tükröket.Imizse a rosszfiú, pedig igazábol félénk srác.Nem szereti a túlságosan ragszkodó lányokat.Barátnője: Perrie Edwards (a Little Mix egyik énekese).

Louis Tomlinson (Louis William Tomlinson):

1991. december 24.-én született Doncasterben.175 cm, kék szemű, barna hajú.Imádja a répát. Fél a galamboktól.Négy húga van: Lottie, Félicité, és az ikrek, Daisy és Phoebe.A banda bohóca.Lételeme a vicc, állandóan grimaszol, poénkodik és hülyíti az embereket.Nemszereti a nyomolós lányokat.A zenekar legidősebb tagja.Barátnője: Elenor Calder (modell).

Liam Payne (Liam James Payne):

1993. augusztus 29-én született Wolverhamptonban.Szeme és haja barna, 178 cm.Liamnek két nővére van, Ruth és Nicola. Először 2008-ban jelentkezett az x-factorban ahol arra kérték, hogy 2 év múlva jöjjön vissza mert még nem áll készen.Így 2010-ben újra visszament és itt alakult meg az One Direction.Barátnője:Danielle Peazer (x-factor háttértáncos).

Niall Horan (Niall James Horan):

1993. szeptember 13-án született Mullingarban (Írországban).175 cm magas, kék szemű és szőke hajú.Van egy bátyja, Greg.A nagynénje bíztatására jelentkezett az x- factorban, mivel szerette volna hallani a hangját a rádióban(Az ő meghallgatását eredetileg nem sugározták a műsorban).Imád gitározni.Kedvenc színe a kék.

 

Asztali nézet